Karipska avantura

Date: јул 4, 2013 Category: ,

Contact Us!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
caribbean-adventure2

Develorov program Karipska avantura© zasnovan je na ideji iskustvenog učenja ,a pritom je, poput igre, veoma zabavan i uzbudljiv za učesnike. Tokom igre, učesnici imaju priliku da shvate i uvide važnost planiranja u situacijama donošenja efektivnih odluka, i kada su resursi i informacije ograničeni.

SVI ZNAMO KOLIKO JE VAŽNO planirati i analizirati situaciju ukoliko želimo da donesemo ispravnu odluku. Svesni smo toga, ali se ipak ne ponašamo uvek u skladu sa tim pravilom.

TOKOM OVE UZBUDLJIVE SIMULACIJE timovi će se suočiti sa ogromnom količinom informacija pod ozbiljnim vremenskim pritiskom. Ovo znači da će morati efektivno da komuniciraju, na pravi način podele posao, drže se planova, ali i ostanu fleksibilni i prilagodljivi novim okolnostima. Ukoliko uspeju da se izbore sa ovakvim uslovima, uspešno će donositi odluke tokom igre.

NAKON ZAVRŠETKA AKTIVNOSTI, UČESNICI ĆE IMPLEMENTIRATI sva svoja razmatranja sa ličnog i timskog aspekta, i nakon isticanja ključnih tački programa moći će da kreiraju akcioni plan za svakodnevnu rutinu. Program može biti održan samostalno, ali može biti i sastavni deo menadžmenta ili kick-off sastanka kao tim bilding program.

Do završetka programa, učesnici će naučiti kako da:

povećaju efektivnost individualnog i organizacionog donošenja odluka, kooperacije i komunikacije.

Potencijalni naredni programi

Upravljanje Projektima

Osnove Strateškog Planiranja

Upravljanje Promenom