Efektivno vođenje sastanaka

Contact Us!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
effective-meetings2

Efekat štete je merljiv, mentalni efekat je destruktivan – loše organizovan sastanak je najveći neprijatelj efektivnog radnog učinka. Od izuzetno velike važnosti je da razumemo kada je korisno, a kada opasno održati strukturisan radni sastanak. Učesnici će takođe naučiti strukturu efektivnog sastanka, najmodernije metode ispitivanja problema i upoznaće praktične alate koji im mogu biti od pomoći u upravljanju „nezgodnim” učesnicima. 

Sastanak ili radionica? U čemu je razlika? Šta je cilj našeg sastanka? Koliko dugo treba da traje? Koliko ih često treba održavati? Koga treba pozvati na sastanak? Kako upravljati agresivnom osobom XY? A, kako upravljati pedantnim Z? Kako možemo saznati šta je uzrok problema? Kako možemo više uključiti kolege u pronalaženje rešenja za postojeći  problem? 

NEPRIPREMLJENI I LOŠE VOĐENI SASTANCI se smatraju pogubnim kako za sam utisak, tako i za njegov efekat.  Naša obuka daje praktična rešenja kao odgovore za gore pomenuta pitanja, koja se mogu lako integrisati, nudi alate koji se mogu uspešno iskoristiti u organizovanju sastanaka i radionica.

Do kraja obuke , učesnici će biti u stanju da pripreme i vode sastanak koji je interesantan , efektivan i sa manje prisutnom frustracijom.

Potencijalna naredna obuka

Profesionalna prezentacija: priprema

Profesionalna prezentacija: izvođenje

Timsko Sociomapiranje- diagnoza  i radionica