EQ Emocionalna inteligencija

Date: јул 4, 2013 Category: ,

Contact Us!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
eq-emotional-intelligence2

Šta je to što nam je neophodno za izgradnju uspešne karijere, a još uvek se ne uči na fakultetu? Naš trening Emocionalna inteligencija za temu ima ovu nevidljivu moć bez koje bi i najgenijalniji umovi bili osuđeni na propast. Samo oni pojedinci koji su sposobni da razumeju druge ljude, njihovu situaciju i motivaciju, i koji su sposobni da se povežu, komuniciraju ili budu dobri lideri uz pomoć ovog znanja koje poseduju, samo oni mogu biti uspešni u zajednicama kojima pripadaju.

DANAS JE POJEDINCU POTREBNO VIŠE NEGO IZVANREDNO ZNANJE o rezultatima na radnom mestu. Sposobnost pretvaranja znanja u radni učinak u okviru zajednice je odlučujući faktor za uspeh. Ličnost ne može biti podeljena na dva dela. Intelekt i emocije su usko povezani, i pritom su nezamenljivi faktori uspeha na radnom mestu. Ipak, u velikom broju slučajeva mi smatramo da donosimo veoma racionalne odluke na osnovu svega što smo naučili tokom školovanja. U većini slučajeva, u temelju naših odluka nalaze se upravo emocije, čak i kada su u pitanju odluke koje se na prvi pogled čine izuzetno racionalnim.

NAKON KRATKOG ISTRAŽIVANJA na treningu, ispitaćemo relaciju između emocija i radnog učinka, i na osnovu odgovarajućeg znanja o sebi uspostavićemo temelje za samopouzdanje i dobre odnose sa kolegama. Naučićemo kako da na pravi način razumemo i izborimo se sa sopstvenim emocijama, upoznamo se sa nivoima empatije, i utičemo na emocije i radni učinak naših kolega.

Do završetka progama, učesnici će naučiti kako da prepoznaju i suoče se sa sopstvenim i emocijama drugih ljudi, povećaju svoj uticaj i efikasnost komunikacije i neguju i privatni i poslovni život.

Potencijalni naredni programi

Motivacija 3.0 – unutrašnja snaga

Ravnoteža poslovnog života

Insights Lična Efektivnost

Asertivna komunikacija