Let života sa Boeing-om 737

Date: јул 4, 2013 Category: ,

Contact Us!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

„Dame i gospodo, dobrodošli na Lufthansin let 1341 od Bratislave do Dizeldorfa. Naš let će trajati približno 2 sata, i tom prilikom ćemo preleteti vazdušni prostor Slovačke, Češke republike i Nemačke. U ime naše kompanije, želim vam udoban let.“

LET ŽIVOGTA SA BOEING-om 737 je kompleksna vežba zasnovana na iskustvu, koja ima za cilj proveru veština strateškog planiranja učesnika, kao i njihovu sposobnost saradnje unutar tima i obavljanje zadataka pod pritiskom vremenskih rokova u nepoznatom okruženju.

TOKOM UZBUDLJIVOG PROGRAMA SIMULACIJE LETA putnici se uvode u atmosferu komercijalnog leta uz pomoć trenera koji igra ulogu stjuarda. Nakon ukrcavanja, avion uspešno poleće i dostiže planiranu visinu normalnog leta. Sat pre planiranog sletanja, stjuard obaveštava putnike o incidentu koji se desio u pilotskoj kabini; naime, piloti su se otrovali hranom i autopilot je preuzeo komande aviona. Stjuard nije veoma iskusan, a stanje pilota iziskuje njegovu stalnu pažnju. Dakle, sudbina Boeing-a je sada u rukama putnika, koji od tog trenutka moraju da preuzmu odgovornost za spuštanje na aerodrom u Dizeldorfu.

UZIMANJEM UČEŠĆA U OVOJ SIMULACIJI LETA učesnici će imati priliku da provere svoje sposobnosti kroz nekonvencionalan i zabavan oblik timske aktivnosi. Nakon završetka simulacije, učesnici će moći da naprave poređenje ove vežbe sa svojom stvarnom situacijom na radnom mestu, čime će steći sve preduslove za primenu novostečenih znanja u sopstvenom okruženju.

Nakona završetka programa učesnici će biti u stanju  da povećaju svoju efikasnost u donošenju odluka, i unaprede nivo saradnje i komunikacije, kako na ličnom, tako i na nivou čitave organizacije.

Potencijalni naredni programi

Karipska avantura

Trka automobila na Kubi

Upravljanje promenama