Insights® Discovery Raznobojno Liderstvo

Date: јул 4, 2013 Category: ,

Contact Us!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
insights-discovery-colourful-leadership2

Naš stil liderstva odražavaju naše boje energija, jer mi iskazujemo svoju ličnost u svemu što radimo! Za lidere je ključna sposobnost bivanja unutar sve četiri boje energija Zapravo, tipična je pojava da se zaglavimo u onoj boji koja oslikava naš lični stil liderstva i najviše odgovara našim ličnm opredeljenjima. Ovaj kurs pomaže liderima da nauče da kroje svoje pristiupe na osnovu ličnih stilova pojedinaca sa  kojima rade.

NAŠE NOVO REŠENJE ZA EFEKTIVNOST LIDERSTVA je dizajnirano u skladu sa već započetim Insights „raznobojnim putovanjem“. Program je napravljen tako da pomaže liderima da identifikuju i istraže svoj stil liderstva, razviju svestan pristup svojoj ulozi, motivaciji i cilju i nudi im efektivne alate za motivaciju i inspirisanje njihovih zaposlenih.

INSIGHTS RAZNOBOJNO LIDERSTVO inkorporira sve četiri boje energija u naše i liderstvo naših kolega. Tokom programa lideri prolaze kroz temeljeno i stimulativno istraživanje četiri energije boja i osam dimenzija liderstva, osposobljavajući ih da ispitaju svoju efektivnost u svakoj od ovih međusobno različitih oblasti  i razviju provereno uspešne strategije za kontinuiran i temeljan lični razvoj. Suština je u uravnotežavanju zadataka koje obavljamo – obavljanje posla kako bismo postigli željene rezultate, – i naših veza sa drugim ljudima – biti ono što jesmo.

Do završetka programa učesnici će moći da bolje razumeju sopstvene motive, stil liderstva i kompetencije, prilagode svoju komunikaicju  lidera  situacijama  i potrebama  podređenih, sami sebe motivišu tako da prevaziđu svoje mogućnosti.

Preduslovi

Insights Discovery Lična Efektivnost

Potencijalni naredni kursevi

Insights Efektivnost Tima

Motivacija 3.0 – Unutrašnja moć

EQ – Emocionalna inteligencija

Liderski koučing