Insights® Discovery Efektivna prodaja

Date: јул 4, 2013 Category: ,

Contact Us!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Insights-Discovery-Sales-Effectiveness2

Većina ljudi smatra da svi mogu da se bave prodajom. Bilo da smo u poziciji mušterije ili prodavca, svesni smo zadataka osobe koja prodaje. Ali, da li zaista znamo šta čini prodavca uspešnim i efektivnim? Ova obuka nam pomaže da povećamo rezultate prodaje unapređujući stav, veštine i ponašanje.

TOKOM OBUKE, pored osnovnih teorija, učesnici pripremaju slučajeve za dvoje mušterija iz Develorove matrice klijenata i strategije koje mogu odmah da implementiraju nakon obuke.

TOKOM PROGRAMA ISTRAŽUJEMO PROCES PRODAJE zasnovan na Develorovom modelu prodaje i način postizanja veće efektivnosti, oslanjajući se na sopstvene snage i upotrebu Insights boja energija. Mi takođe okrivamo ponašanja i strategije potrebne za uspešnu prodaju kroz sistem prioriteta prodavaca. Učesnici će naučiti da primenjuju Insights osnovna pravila prodaje; identifikuju i prepoznaju dominantne boje energija kod klijenata i prilagode se i utiču na njih tokom različitih faza prodaje. Pored toga, učesnici će dobiti priliku da vežbaju i dodatno razviju svoje Insights znanje o procesu prodaje, na osnovu posebnih vežbi.

INSIGHTS DISCOVERY LIČNI PROFIL I POGLAVLJE O EFEKTIVNOJ PRODAJI su ključni za program jer pojedincima pružaju mogućnost da istraže svoj stil prodaje i kako će se on manifestovati u svakoj od faza u procesu prodaje.

Do završetka programa, učesnici će moći da maksimalno unaprede efektivnost prodaje upotrebljavajući četiri boje energija u zavisnosti od kupovnog stila i potreba mušterije, kao i same prodajne situacije.

Preduslovi

Insights Discovery Lična Efektivnost

Potencijalni naredni programi

Insights Lična Efektivnost – Napredni Nivo

Veštine pregovaranja

Strateško upravljanje odnosima sa klijentima