Motivacija 3.0 Unutrašnja snaga

Date: јул 4, 2013 Category: ,

Contact Us!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
motivation-30-the-inner-power2

Kako bi imali osećaj angažovanosti umesto nebrige, našim kolegama je potrebno poverenje, uspeh, samostalnost, i preuzimanje odgovornosti. Program je zasnovan na najnovijem motivacionom modelu i predstavlja pomoć vođama u pronalaženju ključa za rukovođenje intrinzičnom motivacijom  zaposlenih.

OBUKA SE USREDSREĐUJE , nakon kratke teorijske osnove, na izgradnju radne atmosfere koja je od suštinskog značaja  za postizanje  odličnih radnih učinaka. Cela obuka je zasnovana na Motivacionom modelu 3.0.  Obuka se odnosi na stvaranje uslova   koji omogućavaju jasne prilike za zaposlene: koračanje prema ostvarivanju ciljeva /snova, uručivanje otkaza pushing the envelope, i buđenje njihove usnule kreativnosti.

KOLEGA SA INTRINZIČNOM MOTIVACIJOM  voli svoj posao , i zato daje sve od sebe.  Najveći izazov za menadžera je da pronađe  preklapanja( overlap) između zadataka zaposlenih i poslovnih ciljeva kompanije. Sa ciljem pronalaženja zajedničke tačke kod svih menadžera, od koje potiče pozitivna energija, kombinuju se formiranje stavova , elementi razvijanja veština i najnovije metode držanja radionica tokom programa.

Do kraja programa , Učesnici će moći da ožive intrinzičnu motivaciju i postignu takav rezultat u okviru radnog okruženja koji bi mogao uticati na  više ciljeve i bolji uspeh kako za menadžere tako i za zaposlene.

Potencijalne obuke koje slede

  • EQ – Emotivna Inteligencija
  • Insights Lična efektivnost
  • Insights Raznobojno liderstvo