Stručna priprema prezentacije

Date: јул 4, 2013 Category: , ,

Contact Us!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Presentation_Preparation_Head

Na našoj obuci ćete naučiti kako da pripremate elegantne prezentacije koje će uneti promene u razmišljanje i ponašanje vaše publike. Naučićemo vas kako da postavite ciljeve i planirate javni nastup, kako da se koncizno izražavate kroz glavne poruke i kako da pravite efektne slajdove. Tokom čitave obuke, imaćemo na umu osnovni princip definisanja strukture poruke, tj. da su vizuelni efekti bitni, ali samo kao podrška glavnoj poruci.

 ‘NISAM IMAO DOVOLJNO VREMENA DA NAPIŠEM KRATKO PISMO, pa sam umesto toga napisao dugačko’ -Mark Twain. Ovaj citat jasno izražava razloge zbog kojih je većina prezentacija dosadna, pa čak i patetična. Danas brilijantna ideja nije dovoljna sama po sebi. Njeno ‘‘pakovanje‘‘ određuje da li će za nju postojati zainteresovanost i finansijska sredstva. Većina ljudi koji drže prezentacije skoro nikada ili bar nedovoljno razmišlja koju vrstu promene želi da postigne kod publike. Da li samo žele da ih informišu, podstaknu da budu aktivniji, ili da ih motivišu? Slajdovi koji obiluju velikom količinom podataka, mogu toliko da zamore publiku, da kada bi predavač otišao sa sopstvenog predavanja niko ne bi ni primetio, a ni zamerio.

TOKOM PROGRAMA OBUKE učesnici će savladati veštinu pripreme efektivne prezentacije kroz  vežbe, analizu sopstvenih prezentacija i uvođenje potrebnih izmena.

Do kraja obuke, učesnici će biti u stanju da planiraju koncept prezentacije kreiranjem nezaboravnih poruka

Neophodno predznanje:

Poznavanje MS PowerPoint  softvera

Potencijalnenaredne obuke:

  • Klinika za prezentaciju
  • Sručno izvođenje prezentacije
  • Manadžerska komunikacija