Ravnoteža između poslovnog i privatnog života

Date: јул 4, 2013 Category: ,

Contact Us!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
work-life-balance2

Kako je moguće ispuniti sva očekivanja i sve  obaveze završiti  u samo 24 časa? Šta znači pojam ‘kvalitetno vreme’? da li je to vreme koje provodimo kod? Obuka je osmišljena tako da da odgovor na ova pitanja i pruži podršku u ostvarivanju ravnoteže između poslovnog i privatnog života.  Obuka ne samo da postavlja  osnove za promenu stava,već i pruža metode koje omogućuju drugačiji pristup u upravljanju svojim životom.  

CILJ OBUKE JE da pomogne učesnicima da prepoznaju i pronađu “kvalitetno vreme”, što će im doneti  dodatnu vrednost i radost.   Doprinećemo da učesnici otkriju one stvari koje im mogu pružiti pozitivnost na radnom mestu. Ova iskustva su inspirativna i osvežavajuća i vode ka toku iskustva.

TAČKA OD KOJE KREĆEMO   je analiza trenutnog životnog stila. Prepoznavajući sopstvene životne pokretače, učesnici će otkriti kako da budu efektivniji u postizanju važnih ciljeva kako na radnom mestu, tako i u privatnom životu. Obuka takođe pruža tehnike upravljanja stresom i rekreativne tehnike , tako da učesnici mogu izgraditi izbalansiran životni stil.

Do kraja obuke ,učesnici će biti u stanju da pripreme individualni plan razvoja i rešenja koja su zasnovana na ličnoj dijagnostici.  Moći će da izgrade zdravu i harmoničnu ravnotežu između obaveza na poslu i privatnih obaveza.

Potencijalna naredna obuka

Motivacija 3.0 – unutrašnja snaga

Upravljanje stresnim situacijama

EQ – emotivna inteligencija

Asertivna komunikacija

Individualni koučing