Izazovi koje rešavamo

Kako Develor može da doprinese Vašem ličnom razvoju, ili razvoju vaše organizacije? Koji su razvojni izazovi koje mi rešavamo?

Sve zavisi od toga kako pregledate ovaj sajt:

Ukoliko ste HR profesionalac, mudra raspodela budžeta, kao i  obezbeđivanje dokaza da je ta raspodela odista bila mudra, je od ogromne važnosti za vas.  Kroz Develorovu Lanac vrednosti metodologiju (osnaženu Kirkpatrikovom metodologijom) Develor direktno povezuje konstalting i trening intervencije kroz niz dokaza o ostvarenim poslovnim rezultatima.  U praksi to jednostavno znači da ćete biti u stanju da demonstrirate vrednost programa u merljivom formatu. Za detaljniji uvid u dokaze ovog pristupa, molimo Vas da odvojite par trenutaka za naše studije slučaja sa merljivim rezultatima ovde.

Ukoliko ste HR profesionalac, možda ćete biti zainteresovani za Develorov jedinstven i raznovrstan portfolio trening i konsaltnig usluga vrhunskog kvaliteta iz našeg 4 oblasti ekspertize  (Produktivno Liderstvo, Poboljšanje prodaje, Razvoj talenata, Organizaciono savršenstvo)  ili jednostavno pretražite naš portfolio proizvoda. Fidbek koji ćete primiti nakon progama obuke će doprineti razvoju pozitivne percepcije ljudi unutar organizacije o Vama. Kroz Develorov legendarni kvalitet usluga i naš jedinstveni pristup kroz  X-učenje učesnici doživljavaju trening prijatnim i nezaboravnim.

Ukoliko ste lider u poslu,  vaša briga je postizanje ključnih indikatora uspeha (KPIs). Uz primenu  slogana ”merljivi rezutati”, Develor intervencija može biti direktno povezana sa Vašim poslovnim očekivanjima u merljivom formatu tako da već na samom početku programa obuke imate dokaz o tome kako Develorove intervencije direktno utiču na ključne indikatore uspeha, što je od ključnog zanačaja za Vas. Prođite kroz neke od naših studija slučaja, gde je Develor garantovao povraćaj na poslovna očekivanja i direktno doprineo rastu prodaje, unapređenju iskustva klijenata ili merljivom povećanju nivoa kompetencija talenata.

Ukoliko ste učesnik,  možda ćete želeti da pročitate više o Develorovim obećanjima da će učiniti vaše  učenje nezaobravnimpromenu ostvarljivom, i rezultate merljivim. Takođe, vam je verovatno važno da vreme koje ste uložili u razvoj iskoristite na najbolji mogući način, ne samo u pogledu sadržaja treninga, već i u pogledu angažovanosti. Develor čini učenje zabavnim uz upotrebu naše jedinstvene  online platforme EnterTraining.  Da bi pronašli detalje o našim oblastima ekspertize, molimo Vas pretražite  naš protfolio proizvoda.