Globalna mreža

DEVELOR je mreža znanja koja se najbrže razvija u regionu Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike

DEVELOR mreža je idealan partner za organizacije koje posluju u zemljama regiona Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike, i nastoje da kroz objedinjen sistem održe na visokom nivou liderstvo, prodaju i razvoj talenata, kao i programe savetovanja u oblasti ljudskih resursa i razvoj organizacija. U pitanju je  skup usluga najvišeg kvaliteta, koje pružaju najbolji predavači i konsultanti na lokalnim jezicima prilagođavajući se kulturološkim specifičnostima datog regiona.

Više od 100 eksperata DEVELOR mreže pružaju naše usluge u preko 20 zemalja regiona. Predstavništva DEVELOR mreže  postoje i uspešno posluju u Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Egiptu, Finskoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Švajcarskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Ukrajini.  Osim toga, dodatni važni projekti sprovode se u Ujedinjenom kraljevstvu, Nemačkoj, Francuskoj, Španiji i Švedskoj.

Kenneth Smit, tržišni lider u oblasti razvoja zaposlenih sa sedištem u Ajndhovenu je naš strateški partner za područje Beneluksa (Holandija, Belgija, Luksmburg) I pruža usluge iz kompletnog DEVELOR portfolija našim lokalnim klijentima.

Na teritoriji Velike Britanije, Francuske, Italije, Portugala, Grčke, Makedonije, Crne Gore, BiH, Skandinavije, Baltičkih zemalja, Rusije, Egipta I Indije, DEVELOR je sproveo niz većih projekata kroz saradnju naših eksperata I lokalnih partnera.