Vizija & Vrijednosti

NAŠA MISIJA

Mi stvaramo bolji svijet

NAŠA VIZIJA

20|20 |20

DEVELOR je najbrže rastuća mreža znanja, zastupljena u 20 zemalja u Evropi i izvan nje do 2020

NAŠE VRIJEDNOSTI

IZVANREDNOST

“Izvanrednost je nešto što potiče iznutra. Iz svakog kompromisa napravljenog na račun kvaliteta proizilazi novi kompromis. Ja uvek idem korak više u cilju postizanja izvanrednosti, jer upravo to je faktor koji nas izdvaja od drugih i čini naše klijente natprosečno uspešnim.”

DISCIPLINA

“Poštujem svoje obaveze i uvek sprovodim obećanja koja dajem svojim klijentima i kolegama. Iskreno i detaljno iznosim naše mogućnosti u vezi sa zahtevima koje imaju pre nego napravim bilo kakav dogovor.”

UČENJE I RAZVOJ

“U cilju kontinuiranog razvoja naših veština mi sistematično unapređujemo i stvaramo određena ponašanja koja doprinose pospešenju poslovnsih rezultata naših klijenata.”

UČINAK

“Uvek mi je na umu krajnji cilj i trudim se da ga ostvarim. Ulažem dosta energije u razumevanje kritičnih faktora uspeha u okviru projekata na kojima radim. Držim se motoa “Think Performance” pri kreiranju i sprovođenju rešenja za klijente.”

POŠTOVANJE I PARTNERSTVO

“Bilo da su u pitanju kolege ili klijenti, uvek težimo da stvaramo dugoročne, etične i skladne odnose partenrstva, zansovane na dubokom poštovanju kulture druge osobe, njegovih/njenih ideja i ličnih razlika. Poštovanje drugih ljudi je temelj Develor zajednice.”